Käytän hengityssuojainta koko asiakkan kohtaamisen ajan. Hoitolassani on maskisuositus myös asiakkaalle ja minulta saat hoidon ajaksi kertakäyttöisen hengityssuojaimen. Näin hoitoon on turvallista tulla. Varausten välillä on 15 minutin siivoustauko, jolloin desinfioin kaikki pinnat. Tulethan siksi täsmällisesti hoitoon. Kiitos ymmärryksestä ja tervetuloa turvallisesti hoitoon!
 
Jalat kannattelevat meitä koko elämämme, taaperosta vanhuuteen ja ansaitsevat tulla hoidetuksi. Jalkahoito virkistää väsyneitä jalkoja ja kosteuttaa kuivaa ihoa ja sopii siksi myös itsensä hemmotteluun. Jalkahieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti, parantaa jalkaterän lihasten liikkuvuutta ja elvyttää verenkiertoa.
 
Valittavanasi on eri pituisia ja hintaisia jalkahoitoja tarpeesi mukaan. Palveluihini kuuluu myös kuivaa ihoa kosteuttava ja niveliä syvälämmittävä parafiinihoito käsille sekä kokonaisvaltaisesti rentouttava Intialainen päähieronta.
Lahjakortti jalkahoitoon on aina pidetty lahja kaikenikäisille ja sen saat tilattua postin kautta, sähköpostitse tai sovitusti hoitolasta.
 
Olen jalkojenhoitoon suuntautunut, Valviran alainen lähihoitaja ja teen jalkahoitoa terveyden näkökulmasta, huomioiden asiakkaani kokonaisvaltaisen terveydentilan. Tämän vuoden alusta myös Tampereenkaupungin sairauskassa hyväksyy kaikki Valviran rekisteröimät jalkahoitajat korvauksen piiriin. Myös hyvinvointi- ePassilla voit maksaa.
 
Hoitolani on Tampereen ydinkeskustassa Keskustorin laidalla ja on auki varausten mukaan, pääsääntöisesti arkisin klo 10-18.Teen myös jalkahoitoa laitoksissa, joten esim. lahjakorttia hakiessa kannattaa varmistaa että olen paikalla. 
 
Jos kipeä känsä tai syylä painaa, kantapäät halkeilevat tai kynnet paksuuntuvat ikävästi, apu löytyy jalkahoidosta. Teen myös kynnenoikaisuhoitoa Podofix- menetelmällä sisäänkasvavaan kynteen. Jalat tutkitaan kokonaisvaltaisesti ennen hoitoa. Monet asiat vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin kuten jalalle sopivat kengät ja sukkamateriaali, raajojen verenkierto ja mahdolliset asentovirheet. Monet sairaudet, kuten diabetes, reuma ja psoriasis vaikuttavat jalkaterveyteen mm. verenkierron, asentomuutosten ja iho-ja kynsimuutosten kautta. Teen diabeetikoiden jalkaterveyteen liittyviä testauksia ja seurantaa.
 
 

Olet lämpimästi tervetullut hoitoon!

Hyvää hoitoa jaloillesi

Ajankohtaista

27.5.2018
27.5.2018