Hoidot

Perusteellinen jalkahoito 58e

Jalkojen tutkiminen, kylvetys, kovettumien/ känsien /kynsiongelmien hoito, tehorasvaus rentouttavalla hieronnalla, kynsiöljy sekä omahoito-ohjeet jalkojen kotihoitoon. Hoitoaika 60 min.

Työläiden jalkojen hoito 68e

Hoitoaika 90 min. Kun jaloissa on paljon hoidettavaa (esimerkiksi paksuuntuneet sienikynnet+  kovettuneet kantapäät+ känsiä) eikä tunnin hoitoaika riitä. 

Täsmähoito 45e

Jalkojen tutkiminen, kylvetys, tietyn jalkaongelman hoito, esimerkiksi sienikynsien ohennus tai vaikka känsänpoisto, tehorasvaus ja omahoito-ohjeita. Hoitoaika 45 min.

Pikahoito 33e

30 minutin aika vain sovitusti esim. syylän uusintahoito tai sienikynnen ohennus. Ensimmäisellä kerralla varaa aina 45 minutin Täsmähoito tiettyä vaivaa varten, ettei aika lopu kesken.

Intialainen päähieronta Perusteellisen jalkahoidon yhteydessä 25e (norm. 33e)

35 min.rentouttava, stressiä laukaiseva, rauhoittava ja verenkiertoa elvyttävä lempeä hieronta. Intialaisessa päähieronnassa yhdistyvät vanhat Intialaiset tekniikat ja länsimainen hieronta. Hierottavan istuessa tuolilla käsitellään hartiaseudun, niskan, pään alueet. Pään alueen vammat ja jotkut sairaudet ovat esteenä käsittelylle. Kysy lisää jos epäröit hoidon sopivuutta.

Käsien parafiinihoito 15e jalkahoidon yhteydessä

Jalkahoidon yhteydessä tehokkaasti lämmittävä ja ihoa kosteuttava käsihoito. Suositellaan erityisesti nivelkipuihin, reumaatikoille, nivelrikkoon tai käsien kuivalle iholle.

Hyvän Olon- hoito 65 e

Erittäin rentouttava hoitokombo, johon kuuluu virkistävä jalkakylpy sekä jalkojen hieronta, niveliä syvälämmittävä ja kuivaa ihoa elvyttävä parafiinihoito käsille sekä stressiä laukaiseva Intialainen päähieronta. Hoitoaika 1t 15min. Suosittu lahjakorttituote.

Jalkojen rentoutushieronta 30 min 30e

Jalkojen rentouttava hieronta polvesta alaspäin.

Verrutop - syylän hoito 45e/krt 

Syyläkudoksen syövyttävä paikallishoito joka toistetaan noin 3-6 kertaa hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Hoidossa syyläkudosta ja kovettumaa sen ympäriltä poistetaan veitsellä ja poralla ja sen jälkeen syylä käsitellään syyläkudosta kuivattavalla aineella. Verrutop on kolmen hapon yhdistelmä ja turvallinen aine koska se vaikuttaa vain syyläkudokseen ja sitä voidaan käyttää myös lapsilla. Hoito toistetaan 7-14 päivän kuluttua jona aikana syylää käsitellään 70% lla alkoholiliuoksella kotihoitona päivittäin. 

Podofix kynnenoikaisuhoito 55e, jalkahoidon yhteydessä 25e

Podofix- menetelmä on kivuton ja tehokas keino kipeästi sisäänpäinkasvaneen kynnenreunan nostamiseen kynsiuurteesta sekä kynnen kasvutavan ohjaamiseen. Muoviliuska liimataan kynteen ja kiristetään jousta sen sisällä. Hoito uusitaan aluksi 6 viikon välein ja sen jälkeen tarvittaessa harvemmin. Hoito tehoaa jo ensimmäisen liuskan ollessa paikoillaan.Suositus on, että hoitoa jatketaan säännöllisesti noin 6 kuukautta.

 

Kortti- tai käteismaksu. Peruutathan aikasi ajoissa, peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.